Aan tafel voor goed doel

Het fietsteam van Terwille organiseert op 20 juni een benefietdiner, om sponsorgeld te verzamelen voor hun deelname aan de Cycle for Hope. Een paar dagen later stappen ze op de fiets. In 48 uur fietsen ze heel Nederland door.

Afzien voor een ander
Van 23-25 juni gaat Team Terwille de strijd aan met tegenwind, vermoeidheid en de elementen.
De tien fietsers  hebben allemaal een link met Terwille Verslavingszorg: als (ex-)cliënt, medewerker of familielid. Samen fietsen zij eind juni met de Cycle for Hope in estafettevorm dag en nacht door heel Nederland. Het sponsorgeld dat ze ophalen, is bestemd voor hulp aan mensen met een verslaving. Emiel is cliënt geweest bij Terwille en fietst voor de tweede keer mee. Hij hoefde niet lang na te denken over zijn deelname. “Ik weet voor wat en voor wie ik fiets. Ik vind het belangrijk dat de zorg die ik heb gehad in de toekomst ook voor anderen beschikbaar blijft.”

Benefietdiner
Op 20 juni organiseert Team Terwille een benefietdiner bij De Globe om geld op te halen voor dit goede doel. Het benefietdiner is in samenwerking met WerkPro en Humanitas. “Dankzij de samenwerking met onze buren aan de Akerkhof hebben we straks een prachtige zaal tot onze beschikking en zal er een heerlijk 3-gangendiner worden klaargemaakt voor de gasten. Het belooft een mooie avond te worden met inspirerende verhalen en muziek”, vertelt Erik de Vos, directeur-bestuurder van Terwille. De Vos fietst zelf ook mee in het team.

Op 20 juni kunt u voor 35 euro komen eten bij Eeterie De Globe aan de Akerkhof. U krijgt daar een heerlijk 3-gangendiner (inclusief twee drankjes) voor en steunt hiermee ook nog eens het goede doel. Opgeven kan door te mailen naar pr@terwille.nl