Iedereen moet gezien worden!

Je weet het niet altijd van elkaar. Je kunt het niet zien aan de buitenkant als iemand zich eenzaam voelt, maar 40% van de Nederlanders voelt zich wel eens eenzaam. Juist wanneer sociale contacten beperkt zijn wordt dit nog duidelijker. Bijvoorbeeld wanneer je contacten zijn verwaterd in de corona periode, of wanneer je depressieve klachten krijgt en contact met anderen moeilijker verloopt. Het kan ook zijn dat je geïsoleerd raakt omdat je je schaamt voor een verslaving of omdat je in je leven met een beperking ondersteuning nodig hebt. Wij zijn er voor je en komen naast je staan.

 

Vijf christelijke zorgaanbieders – slaan de handen in een tegen eenzaamheid.
Omdat iedereen gezien moet worden.

In de afgelopen maanden hebben vijf christelijke zorgaanbieders de handen in een geslagen tegen eenzaamheid. Wij geloven dat iedereen gezien moet worden. Juist als christelijke organisaties is het tijd om daar deze week, week van de eenzaamheid, maar ook het hele jaar door in actie voor te komen.

“Gelijkwaardig, zonder vooroordeel, vanuit liefde en respect. Bij Terwille geloven wij dat ieder mens bestemd is om vrij te zijn!”.

 

Meer informatie:

WWW.SAMENCHRISTELIJKEZORG.NL

 

#samenchristelijkezorg #samentegeneenzaamheid #eentegeneenzaamheid #weektegeneenzaamheid