Open Dag Spetse Hoeve

Op vrijdag 22 september 2017 organiseert de Spetse Hoeve een open dag. Geïnteresseerden kunnen een kijkje komen nemen bij het werk van Terwille Verslavingszorg op deze mooie boerderij. U krijgt een inkijkje in het programma, een rondleiding over het terrein, er is uiteraard genoeg te eten en drinken en er is iets leuks voor de kinderen.

Op de Spetse Hoeve in Veelerveen is plaats voor 10-15 mannen, die de regie in hun leven kwijt waren en problemen ervaren met verslavingen en justitie. Terwille helpt hen te werken aan herstel. De mannen wonen daar in een groep, en organiseren er zoveel mogelijk zelf. Van de boodschappen tot het menu, en ook het werk op het terrein, alles wordt door de groep helemaal zelf gedaan. Waar er nog aanvullende hulp nodig is, wordt ondersteuning geboden door begeleiders die dagelijks aanwezig zijn. En om de verslavingsproblemen het hoofd te kunnen blijven bieden is er een behandelprogramma. Op deze manier werken zij richting eigen regie.

Sinds november 2015 is de locatie weer open. Terwille heeft een nieuw programma gemaakt gericht op structuur en het terugvinden van de eigen regie. Op het terrein woont de coördinator van de locatie, Swanny van der Scheer.

U bent van harte uitgenodigd om hier bij te zijn, van 13:00 tot 17:00, aan de Spetsebrugweg 4 te Veelerveen.