Anderhalve meter bij Terwille

We geven graag de hulp en ondersteuning die jij nodig hebt. Ook in deze tijd.  Vanaf 1 juni zijn al onze locaties ingericht op het veilig werken op anderhalve meter afstand. Je bent van harte welkom!


Wat betekent dit voor je afspraak?

Intakes en behandelingen gaan gewoon door. Dit kon al via (beeld)bellen, en vanaf 1 juni kan dit ook weer op een locatie van Terwille. Hierin heb jij als cliënt een belangrijke stem. Behandelaars en cliënten overleggen samen wat de beste optie is.
Ben je al in behandeling bij Terwille? Dan hoef je niks te doen en word je hier door je behandelaar over gebeld.
Nieuwe cliënten kunnen zich aanmelden voor hulp. Na je aanmelding nemen we contact met je op en bespreken we samen met jou hoe de route eruit kan zien.

Jouw bezoek bij Terwille

We doen er alles aan om je veilig en gastvrij te ontvangen. Op al onze locaties staat bij binnenkomst een ‘hygiënezuil’, waar je je handen kunt desinfecteren. Ook zijn er veilige looproutes aangegeven. We vragen bezoekers zich te houden aan de volgende huisregels. Ook onze medewerkers houden zich hieraan:

Veiligheidsvragen

Heb je een afspraak op een van onze locaties? Stel jezelf dan eerst deze twee vragen:

  1. Heb je last van neusverkoudheid, hoesten of keelpijn,  of heb je in de afgelopen 2 weken klachten gehad?
  2. Kom je uit een omgeving (gezin / woning) waar mensen zijn met klachten?

 

Als je op een van deze vragen met ‘ja’ moet antwoorden, dan vragen we je om contact op te nemen zodat we de afspraak kunnen verzetten of via (beeld)bellen kunnen houden.

Welkom!

We doen er alles aan om jou veilig en gastvrij te ontmoeten op een van onze locaties. Met deze maatregelen verkleinen we samen de kans op verspreiding van het virus. Wij hopen op je begrip hiervoor. Heb je vragen of maak je je zorgen? Neem dan gerust contact op met je behandelaar of met ons secretariaat: 050-3116226. We willen je graag de hulp bieden die jij nodig hebt!