Vrouwen Lopen Voor Vrouwen 2021: doe je mee? 

Wil jij vrouwen helpen en meestrijden tegen onrecht? Doe dan mee met een van onze sponsorevenementen! Juist in deze gekke tijden hebben vrouwen in nood onze hulp extra hard nodig. Door te gaan hardlopen of wandelen, draag je met jouw sportieve prestatie bij aan een goed doel. Het geld dat je ophaalt, gaat rechtstreeks naar opvangplaatsen voor slachtoffers van mensenhandel en vrouwen die uit de prostitutie willen stappen.

Hardlopen of wandelen?
In Noord-Nederland worden twee evenementen georganiseerd voor het goede doel! Heb jij zin in een nieuw een hardloopdoel of ben je meer een wandelaar? In beide gevallen ben je lekker sportief bezig en help je vrouwen in kwetsbare situaties.

  • Ladiesrun op 18 september 2021 – Groningen
    Dit hardloopevenement organiseren we in het mooie natuurgebied van Kardinge, net buiten de stad Groningen. Je kunt kiezen uit een afstand van 5 of 10 kilometer.

 

  • Herfstwandeling op 23 oktober 2021 – Appelscha.
    De wandeling is in de omgeving van Appelscha (op de grens van Friesland en Drenthe). We wandelen door een bosrijke gebied en de kleurrijke heide. Je komt langs verschillende natuurgebieden en landerijen. Je kunt kiezen voor een route van 10 of 20 kilometer. Na de wandeling staat er een heerlijke lunch voor je klaar!

 

Coronamaatregelen
Beide evenementen zijn coronaproof, wij hanteren de regels van de overheid. Dat betekent dat we voorbereid zijn op verschillende scenario’s. Meer informatie en opgeven kan via de website: www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl