verhuizing

Marwixkade verhuist naar Koldingweg

Onze polikliniek in Groningen aan de Marwixkade 95-105 verhuist per 1 september 2018. Het nieuwe adres van de polikliniek wordt:

Terwille Verslavingszorg
Koldingweg 3
9723 HL Groningen (Driebond-terrein)

Onze overige locaties blijven ongewijzigd.

Hulpverlening

Vanaf dinsdag 4 september is de nieuwe polikliniek operationeel. Alle medewerkers van de polikliniek zetten hun activiteiten voort aan de Koldingweg. Dus alle behandelingen, gesprekken en/of andere vormen van hulpverlening die aan de Marwixkade plaatsvonden, zullen voortaan aan de Koldingweg plaatsvinden.
Cliënten voor wie dit van toepassing is, zijn hiervan op de hoogte gebracht.
Ook nieuwe intakegesprekken in Groningen zullen merendeels op deze nieuwe locatie plaatsvinden.

Bereikbaarheid

Bezoekers van de polikliniek aan de Koldingweg 3 kunnen hun auto gratis parkeren op het parkeerterrein bij het pand. Er is voldoende parkeergelegenheid. Ook is de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het hoofdstation Groningen kunt u lijn 5 of lijn 12 nemen. Lijn 12 komt ook langs station Groningen – Europapark.

  • Lijn 5 (Q-link) Richting P+R Meerstad – Harkstede. Uitstaphalte: Bushalte Stettinweg. Vanaf daar is het nog 3 minuten lopen naar de Koldingweg 3.
  • Lijn 12 Richting Driebond-Euvelgunne. Uitstaphalte: Bushalte Wismarweg. Vanaf daar is het nog 1 minuur lopen naar de Koldingweg 3.

 

In verband met de verhuizing is het mogelijk dat u op 30 en 31 augustus en 3 september hinder ondervindt ten aanzien van onze (telefonische) bereikbaarheid. We hopen op uw begrip hiervoor.

Photo by bruce mars from Pexels