rechten en plichten

Voor verwijzers

Terwille is een door de overheid erkende GGZ-instelling voor verslavingszorg en biedt zowel gespecialiseerde als basis-GGZ. Ons werkgebied omvat heel Noord- en Oost- Nederland, met poliklinieken in verschillende provincies. Vanuit een duidelijke identiteit bieden wij transparante zorg met heldere zorgpaden.

Kenmerkend voor onze zorg is een goede afstemming met andere professionals, familieleden en iemands sociale omgeving. Iedereen die hulp nodig heeft op het gebied van verslaving kan bij ons terecht. Wij geloven dat ieder mens bestemd is om vrij te zijn.

Wil je meer informatie over ons aanbod? Kijk dan naar ons overzichtelijke hulpaanbod. Per aanbod tref je een informatief kader voor verwijzers.

Wil je iemand doorverwijzen naar de verslavingszorg van Terwille? De bureaudienst van Terwille is tijdens kantooruren goed bereikbaar voor huisartsen en hulpverleners. Neem bij spoed telefonisch contact op.

Telefoonnummer: 050-311 7200
E-mail: bureaudienst@terwille.nl

Zorgdomein

Terwille is aangesloten bij ZorgDomein. Zo kunnen huisartsen hun patiënten snel en gemakkelijk doorverwijzen via het Huisarts Informatie Systeem. Terwille geeft de voorkeur aan verwijzing via ZorgDomein. Mocht u daar geen gebruik van maken, dan kunt u verwijzen via dit downloadbare  verwijsformat.

DELEN

Tweet about this on TwitterShare on Facebook