Help mee

Wil je het werk van Terwille steunen? Jouw bijdrage is zeer welkom! Je kunt ons op verschillende manieren helpen.

Vrijwilligerswerk

Ieder mens is waardevol. Daarom verdienen onze cliënten, naast goede zorg, ook tijd en oprechte aandacht. Dit kunnen we bieden dankzij een samenwerking van professionals en vrijwilligers. Onze vrijwilligers zijn goud waard! We zoeken mensen met allerlei talenten die het leuk vinden om ons te helpen. Van buddy’s tot chauffeurs. Van mensen die goed kunnen luisteren tot creatievelingen. Terwille is een inspirerende plek om je talenten te ontwikkelen en nieuwe contacten te leggen. Interesse? Lees meer

Giften

Voor een deel van onze zorg krijgen we geen overheidssteun. Ons preventiewerk en onze veilige opvangplekken voor vrouwen uit de prostitutie zijn bijvoorbeeld afhankelijk van giften. Elke bijdrage is zeer welkom! Terwille is in bezit van een ANBI-verklaring. Dit betekent dat giften aan Stichting Terwille aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. (KvK-nummer: 02064565; RSIN: 807624998) Wil je ons steunen? Dit kan rechtstreeks via het rekeningnummer NL78 INGB 06 50 58 79 95 t.n.v. Terwille.

Je kunt ook een (eenmalige) donatie doen via:

Onze Kentaa donatiewebsite. Kentaa biedt de mogelijkheid om via IDEAL te doneren. Hiervoor worden alleen de transactiekosten in rekening gebracht, zodat uw donatie echt op de juiste plek terecht komt.

 Doneren via Kentaa

 

De Givt app. Via deze app kun je een eenmalige donatie doen voor een van onze fondsen. Lees hier meer.

 Doneren via Givt

 

Events

Vrienden van de Hoop organiseert jaarlijks sportieve evenementen om geld in te zamelen voor mensen in nood. Hou je van fietsen, wandelen of hardlopen? Doe dan mee met Vrouwen lopen voor vrouwen of de Cycle for Hope. De opbrengst van deze evenementen gaat naar hulp aan verslaafden en vrouwen die uit de prostitutie willen stappen.