Help mee

Wil je het werk van Terwille steunen? Jouw bijdrage is zeer welkom! Je kunt ons op verschillende manieren helpen.

Vrijwilligerswerk

Ieder mens is waardevol. Daarom verdienen onze cliënten, naast goede zorg, ook tijd en oprechte aandacht. Dit kunnen we bieden dankzij de samenwerking van professionals en vrijwilligers. Onze vrijwilligers zijn goud waard! We zoeken mensen met allerlei talenten die het leuk vinden om ons te helpen. Van maatjes tot chauffeurs. Van mensen die goed kunnen luisteren tot creatievelingen. Terwille is een inspirerende plek om je talenten te ontwikkelen en nieuwe contacten te leggen. Interesse? Lees meer

Giften

Voor een deel van onze zorg krijgen we geen overheidssteun. Ons preventiewerk en onze veilige opvangplekken voor vrouwen uit de prostitutie zijn bijvoorbeeld afhankelijk van giften. Elke bijdrage is zeer welkom! Terwille is in bezit van een ANBI-verklaring. Dit betekent dat giften aan Stichting Terwille aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. (KvK-nummer: 02064565; RSIN: 807624998) Wil je ons steunen? Dit kan rechtstreeks via het rekeningnummer NL78 INGB 06 50 58 79 95 t.n.v. Terwille. Lees hier meer over onze ANBI-verklaring.

Je kunt ook een (eenmalige) donatie doen via:

Onze Kentaa donatiewebsite. Kentaa biedt de mogelijkheid om via IDEAL te doneren. Je kunt er voor kiezen om de donatie aan te vullen met een bedrag voor de transactiekosten, maar dit is niet verplicht.

 Doneren via Kentaa

 

De Givt app. Via deze app kun je een eenmalige donatie doen voor een van onze fondsen. Lees hier meer.

 Doneren via Givt

 

Events

We zijn erg blij met enthousiastelingen die ons werk ondersteunen en in actie komen voor onze organisatie. Bijvoorbeeld Marjan Helmantel, zij gaat voor Terwille 100 kilometer lopen en hiermee geld ophalen voor ons Perspectief+ traject. Bekijk hier haar actie en doneer! Wil je ook een actie starten? Aanmelden kan via onze actiepagina op Kentaa.

Vrienden van de Hoop organiseert jaarlijks sportieve evenementen om geld in te zamelen voor mensen in nood. Hou je van fietsen, wandelen of hardlopen? Doe dan mee met Vrouwen lopen voor vrouwen of de Cycle for Hope. De opbrengst van deze evenementen gaat naar hulp aan verslaafden en vrouwen die uit de prostitutie willen stappen.