Over Terwille

Terwille Verslavingszorg biedt hulp en ondersteuning aan mensen die vastzitten aan verslaving en prostitutie. We bieden deskundige routes naar herstel vanuit verbondenheid met mensen en moedigen mensen aan blijvend gezond te leven.

Omdat ieder mens uniek is, werken we zoveel mogelijk op maat en durven daarbij buiten kaders te denken. De nadruk ligt in onze behandeling en begeleiding op zelfregie, we kijken samen met mensen naar wat zij nodig hebben om tot herstel te komen.

Terwille biedt basis- en gespecialiseerde zorg bij verslaving en heeft een uitstapprogramma voor vrouwen die in de prostitutie werken. Er werken ca. 120 professionals en 95 vrijwilligers bij Terwille, verspreid over verschillende vestigingen in Nederland.

We werken vanuit een christelijke identiteit en de 4 kernwaarden Doen, Durven, Dromen en Doorzetten. Meer lezen? Onze missie en visie vind je hier.

_MG_8108Erik de Vos (bestuurder):

“De naam Terwille staat voor wat we doen. We zijn er voor de ander en we geven de hoop niet op. Vanuit gelijkwaardigheid geven we de cliënten graag zelf regie. Ontwikkeling en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Van bureaucratie houden we niet. We zoeken mensen op, op de plek waar ze zijn. Of dat nou in de gevangenis is, op straat of online. Zo houden we de drempel naar onze zorg zo laag mogelijk.”

Je kunt hier de folder Terwille Algemeen bekijken.

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten en nieuws van Terwille? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief