Over Terwille

Terwille Verslavingszorg is een door de overheid erkende GGZ-instelling en is onderdeel van Concern De Hoop. We bieden basis- en gespecialiseerde zorg bij verslaving in heel Noord-Holland, Noord-, Oost- en Midden-Nederland. Er werken ca. 95 professionals en 80 vrijwilligers bij Terwille.

Vanuit onze christelijke levensovertuiging is onze zorg transparant, met heldere zorgpaden, vasthoudendheid en oprechte aandacht voor onze cliënten. We werken niet vóór, maar sámen met de cliënt. De hulpvraag van de cliënt staat centraal en we leveren integrale zorg op maat. Deze zorg kenmerkt zich door verbondenheid, d(r)aadkracht en goede afstemming, zowel intern als extern. Onze 4 kernwaarden zijn Doen, Durven, Dromen en Doorzetten.

_MG_8108Erik de Vos (directeur-bestuurder):

“De naam Terwille staat voor wat we doen. We zijn er voor de ander en we geven de hoop niet op. Vanuit gelijkwaardigheid geven we de cliënten graag zelf regie. Ontwikkeling en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Van bureaucratie houden we niet. We zoeken mensen op, op de plek waar ze zijn. Of dat nou in de gevangenis is, op straat of online. Zo houden we de drempel naar onze zorg zo laag mogelijk.”

Meer lezen? Onze missie en visie vind je hier. 

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten en nieuws van Terwille? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!