Stap uit

Terwille biedt gespecialiseerde hulp aan mensen die te maken hebben met verslaving en/of prostitutie.

We geloven dat ieder mens bestemd is om vrij te zijn. Lees de verhalen van Robert, Anna en Nastassia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Giften

Voor een deel van onze zorg krijgen we geen overheidssteun. Ons preventiewerk en onze veilige opvangplekken voor vrouwen uit de prostitutie zijn bijvoorbeeld afhankelijk van giften. Elke bijdrage is zeer welkom! Terwille is in bezit van een ANBI-verklaring. Dit betekent dat giften aan Stichting Terwille aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. (KvK-nummer: 02064565; RSIN: 807624998) Wil je ons steunen? Dit kan rechtstreeks via het rekeningnummer NL78 INGB 06 50 58 79 95 t.n.v. Terwille.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het werk dat Terwille? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. 

 

In actie voor Terwille

Terwille biedt gespecialiseerde hulp aan mensen die vastzitten aan verslaving en prostitutie. We geloven dat iedereen bestemd is om vrij te zijn. Daarom laten we niet voortijdig los, maar gaan we juist ook de honderdste mijl samen onderweg. Ons steunen kan op verschillende manieren. Ga naar onze Kentaa pagina. 

 

Vrijwilligerswerk

Ieder mens is waardevol. Daarom verdienen onze cliënten, naast goede zorg, ook tijd en oprechte aandacht. Dit kunnen we bieden dankzij de samenwerking van professionals en vrijwilligers. Onze vrijwilligers zijn goud waard! We zoeken mensen met allerlei talenten die het leuk vinden om ons te helpen. Van maatjes tot chauffeurs. Van mensen die goed kunnen luisteren tot creatievelingen. Terwille is een inspirerende plek om je talenten te ontwikkelen en nieuwe contacten te leggen. Interesse? Lees meer