Workshop Seks, Drugs & Rock ’n Roll

Seks klinkt lekker! En dat is het ook. Veel reclamemakers gebruiken het om de aandacht van mensen te krijgen. Het is ook niet meer weg te denken in de media. Mensen die met elkaar flirten, zoenen en met verschillende mensen seks hebben. Nederland loopt voorop als het gaat om vrije seks en propageert een moraal van alles moet kunnen. Maar kan ook alles en wat betekent dat dan? Blijft het ook zo lekker als je eigenlijk wilt? Seks, Drugs & Rock ’n Roll stond in de jaren ‘60 voor vrijheid beleven. Hoe vrij is vrij? Seks kan – net als drugs- verslavend zijn en je kunt er behoorlijk in verstrikt raken.

Terwille biedt hulp aan mensen met een verslaving. Zo ook mensen met een seksverslaving. Het verschil tussen een gezonde en ongezonde drang naar seksualiteit is niet altijd voor iedereen eenvoudig te zien. Je kunt de hele dag bezig zijn in je hoofd met seks of heel veel porno kijken.

In de workshop Seks, Drugs & Rock ’n Roll word je meegenomen in hoe de maatschappij hier mee omgaat. Welke verschillen zijn er tussen een gezonde en ongezonde drang naar seks? Hoe kun je de risico’s van een seksverslaving herkennen? Welke grenzen heb jij op het gebied van seks of denk je er eigenlijk niet zo over na?

 Workshop aanvragen  Bekijk het aanbod

 

www.doe-relegs.nl