Geven met Givt

Als je een eenmalige gift wilt geven kan dat ook met de app Givt. Je kan door middel van een QR-code een donatie overmaken voor één onze projecten of voor onze stichting in het algemeen. Als je de Givt app op je telefoon hebt staan, kun je ook in de lijst met goede doelen zoeken naar stichting Terwille. Lees hieronder meer over de lopende fondsprojecten.

Gebruik je Givt al en zit je achter je computer? Scan dan gerust de QR-code! In elk ander geval, klik of tap op de afbeelding!

Preventie workshops jongeren
Voorkomen is beter dan genezen. Wie gezonde keuzes leert maken, kan gezond opgroeien. Wij investeren graag in een gezonde nieuwe generatie, daarom zetten we sterk in op preventie. We bieden trainingen, workshops en lezingen voor scholen, kerken, jongerenwerkers en bedrijven. Help jij mee met een donatie voor onze jongeren?

Sportfonds voor cliënten
Sporten is gezond. Je wordt zowel fysiek als mentaal fitter. Bij Terwille staat bewegen hoog op de agenda, want het helpt onze cliënten bij hun herstel: sporten is bewezen effectief voor het vasthouden van een verslavingsvrij leven. Niet alleen omdat bewegen een positief effect heeft op je conditie en stemming, maar ook omdat sporten je zelfvertrouwen vergroot. Daarom bieden we o.a. running therapie en hebben we al jaren een eigen zaalvoetbalteam. Cliënten met een minimum-inkomen kunnen op deze manier bijvoorbeeld een goede hardloopoutfit aanschaffen (goede schoenen = minder blessures), meedoen aan evenementen of een lidmaatschap van een sportclub betalen. Help jij ons mee?

Uitstapprogramma prostitutie
Wij geloven dat ieder mens bestemd is om vrij te zijn. Maar niet iedereen heeft die vrijheid. Als je verstrikt raakt in de prostitutie, kan het beangstigend zijn om eruit te stappen. Wij bieden uitstaptrajecten voor slachtoffers van prostitutie, mensenhandel en loverboys.

Lees hier meer over het uitstapprogramma. Voor de beschermde verblijfsplekken is er jaarlijks 100.000 euro nodig, dit wordt ingezet voor reis- en leefkosten. Wij willen vrouwen een veilige plek bieden en daar hebben we jouw hulp bij nodig, help je mee?