Symposium in Rijssen

Op 24 mei 2019 organiseert Terwille een kleinschalig symposium over het thema Verslaving, ter ere van haar 20-jarig bestaan. U bent van harte uitgenodigd! We zijn ook nog op zoek naar oud-cliënten die hun verhaal willen delen. Het symposium vindt plaats in Rijssen, waar Terwille een polikliniek heeft. De zorg op deze locatie is opgestart vanuit Stichting Nieuw Begin (opgericht in 1997), een stichting die lokaal bij velen nog altijd goed bekend is.

Programma

U bent van harte uitgenodigd op het kleinschalige symposium op 24 mei 2019 om 20:00 uur in het Parkgebouw. Wethouder Beens van gemeente Rijssen-Holten zal de avond openen. Ook in Rijssen-Holten zien we de nodige drugsproblematiek. Terwille vindt het van belang dat verslavingszorg beschikbaar en dichtbij is. Tijdens het mini-symposium zal Directeur-bestuurder Erik de Vos terugblikken op 20 jaar verslavingszorg, en u meenemen in het belang van christelijke zorg. Verder zullen medewerkers van Terwille vertellen over wat op dit moment speelt in de praktijk van de verslavingszorg en over de actuele situatie in deze regio, waaronder een nieuw project om vrouwen in de prostitutie te bereiken.

Oud-cliënten gezocht!

Voor het symposium zijn we nog op zoek naar oud-cliënten, die hun verhaal willen delen. Heb jij hulp gehad bij Terwille en ben je bereid daar iets over te vertellen? Neem dan graag contact op met Jan-Willem Meijer, via het e-mailadres:j.meijer@terwille.nl

Opgave

Voor meer informatie en opgave: j.meijer@terwille.nl / 06-45190649