Nieuws

19 jan

Beschermde woonplekken

Ieder mens heeft behoefte aan een thuis, een eigen plek. Om je huis een prettige plek te laten zijn, moet je een aantal zaken op orde hebben. Om je hierbij te helpen, heeft Terwille een aantal leerhuizen waar je een tijd lang begeleid kunnen wonen. Met goede en persoonlijke hulp werk je toe naar zelfstandig wonen en het behoud daarvan. Jij krijgt de begeleiding die jij nodig hebt om weer sterk in je schoenen te staan.

Lees meer
09 dec

Taalondersteuning Nederlands

Werk je in de seksbranche en wil je je kennis van de Nederlandse taal graag verbeteren? Kom dan naar de gratis taalondersteuning bij Terwille. De lessen zijn elke donderdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur in het pand van Terwille aan de Akerkhof 20. Er is koffie en thee en alles is gratis. Motivatie is het belangrijkste! De taalondersteuning wordt aangeboden in samenwerking met Humanitas.

Lees meer
09 feb

Veilige verblijfsplekken

Wil je niet meer in de prostitutie werken? Dan kan Terwille je helpen om eruit te stappen. We kunnen je snel naar een veilige plek brengen op een geheime locatie. Ook kunnen we je helpen bij het vinden van ander werk en andere woonruimte, en bieden we praktische hulp.

Lees meer
02 feb

Praktische hulp

Je bent werkzaam in de seksbranche en je wilt dat alles veilig en goed geregeld is. Als je vragen hebt, kun je bij Terwille terecht. We zijn creatief en zoeken graag naar oplossingen die bij jou passen! Onze medewerkers komen op vaste tijden langs bij verschillende clubs in Groningen en Drenthe, op de tippelzone en bij de raamstraat. Ook kun je op werkdagen bij Terwille binnenlopen aan de Akerkhof 20 in Groningen. Je kunt bij ons terecht bij vragen en problemen. We zijn er voor jou en gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen betekenen! Je mag ook bellen of mailen.

Lees meer