Presentaties en workshops

Terwille geeft presentaties op gemeenteavonden, in diensten en bij andere bijeenkomsten, zoals verenigingen. De presentaties worden altijd op maat gemaakt over het onderwerp verslaving en/of hulp aan vrouwen die uit de prostitutie willen stappen.

Een medewerker van Terwille geeft inhoudelijke informatie en praktische handvatten. Ook nemen we in overleg een ervaringsdeskundige mee die zijn of haar persoonlijke verhaal vertelt.

Tijdens een presentatie van Terwille is er ruimte voor vragen en gelegenheid om door te praten. Een presentatie van Terwille duurt zo’n anderhalf tot twee uur. De kosten voor een presentatie van Terwille bedragen € 150,- (exclusief reiskosten).

Daarnaast bieden we ook intensievere trainingen en workshops op maat voor pastorale teams, jongerenwerkers en kerkelijk werkers. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het signaleren van een verslaving, of de impact van een verslaafde op zijn omgeving.

Wil je een presentatie aanvragen, of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Het verhaal van Sherwin

In overleg nemen we graag een ervaringsdeskundige mee die zijn of haar persoonlijke verhaal vertelt, zoals het verhaal van Sherwin: