perspectief+

Perspectief+

Perspectief+ is een programma voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen, of slachtoffer zijn van een loverboy of mensenhandel. Terwille wil hen ondersteunen in het opbouwen van een ander leven. In de ondersteuning staat veiligheid centraal en het activeren en uitbouwen van zelfregie.

Wil je uit de prostitutie stappen of heb je daar vragen over? Ga dan verder naar ons zorgaanbod.

Perspectief+

Het uitstaptraject Perspectief+ omvat onder andere:

Terwille biedt zoveel mogelijk maatwerk, de vrouwen kunnen zelf aangeven op welk gebied ze ondersteuning willen. Het programma van Terwille richt zich op het versterken van zelfregie, weerbaarheid, sociale vaardigheden en de behandeling van verslaving en trauma’s. Ons programma en veilige plekken zijn toegankelijk voor vrouwen en meisjes uit het hele land.

Terwille heeft verschillende locaties. In ons hele werkgebied bieden we zowel verslavingszorg als de mogelijkheden en expertise van Perspectief+.  In een aantal provincies hebben we extra mogelijkheden om de doelgroep actief te benaderen. In de provincies Groningen en Drenthe bieden wij outreachende zorg en prostitutie maatschappelijk werk. We zoeken de doelgroep op waar ze actief zijn, zowel in de clubs, achter de ramen en online. Ook in Twente bieden we vanuit onze locaties in Enschede en Rijssen ons uitstaptraject aan. Voor de regio Flevoland hebben we in samenwerking met Scharlaken Koord een Steunpunt met uitstapmogelijkheden. In al deze provincies werken we samen met de lokale (centrum)gemeenten en zorgpartners.

klik hier voor de informatiebrochure over Perspectief+

Aanmelding

Aanmelden kan telefonisch of via de email. Terwille heeft verschillende kleinschalige veilige verblijfsplekken in Noord-Nederland en een time-outvoorziening in Frankrijk. Bekijk hier de video van onze veilige plek in Frankrijk: